ARGUVAN VE KÖYLÜLERİ

Laquo; Önceki Sayfa. ARGUVAN GENÇLİĞİ PİKNİKTE BULUŞTU. Arguvan Gençlik Komisyonu nun düzenlemiş olduğu 2. Gençlik Pikniği 17.05.2015 tarihinde Yayla Piknik Alanı Büyükbakkalköy de gençlerin ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Piknik Pir Sultan Abdal ın. Yürü bre Hızır Paşa. O da bir gün devrilir şiiriyle başladı. ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. KİRVEM ADLI TİYATRO OYUNU 25 MAYIS DA SAHNE ALACAK. AErcan Tulunay- Bora Çiçek. Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı. Arguvan türküle.

OVERVIEW

The web page arguvanvakfi.org.tr presently has a traffic ranking of zero (the lower the more users). We have parsed zero pages inside the web page arguvanvakfi.org.tr and found five websites referring to arguvanvakfi.org.tr.
Links to this site

ARGUVANVAKFI.ORG.TR TRAFFIC

The web page arguvanvakfi.org.tr is seeing varying quantities of traffic in the past the year.
Traffic for arguvanvakfi.org.tr

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for arguvanvakfi.org.tr

Last Year
Traffic ranking by day of the week for arguvanvakfi.org.tr

LINKS TO WEBSITE

Ankara Malatyalılar Derneği

Bugün 05 Nisan 2018 Perşembe. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. Vefat-Vali Yılmaz ERGÜN Eşi Nuray ERGÜN.

MalatyamFm.Net Malatyafm.Com Malatyam Fm MalatyaFm

MALATYAM FM i Masa üstü Playerimizi Buradan. Malatya FM Yeni Adresi ve Yeni Sitesiyle Siz Değerli Dostlarımızın Karşısındayız. Net ile hic bir Bağımız Yoktur. IP adresiniz sistemimiz tarafindan kaydedilmektedir. 2010 Malatyam FM - EROL KARACA.

WHAT DOES ARGUVANVAKFI.ORG.TR LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of arguvanvakfi.org.tr Mobile Screenshot of arguvanvakfi.org.tr Tablet Screenshot of arguvanvakfi.org.tr

ARGUVANVAKFI.ORG.TR SERVER

Our crawlers found that the main page on arguvanvakfi.org.tr took zero milliseconds to load. We could not detect a SSL certificate, so in conclusion our parsers consider arguvanvakfi.org.tr not secure.
Load time
0 sec
SSL
NOT SECURE
IP
0.0.0.0

SITE TITLE

ARGUVAN VE KÖYLÜLERİ

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page had the following on the web site, "Arguvan Gençlik Komisyonu nun düzenlemiş olduğu 2." I saw that the web site said "2015 tarihinde Yayla Piknik Alanı Büyükbakkalköy de gençlerin ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi." They also said " Piknik Pir Sultan Abdal ın. O da bir gün devrilir şiiriyle başladı. KİRVEM ADLI TİYATRO OYUNU 25 MAYIS DA SAHNE ALACAK. Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı."

ANALYZE SIMILAR WEB PAGES

Arguvan Yolu Just another WordPress.com site

ARGUVAN TÜRKÜLERİ KİTABIMIZDA BAZI TÜRKÜLERİN ÖYKÜLERİ. Bazı türkülerimizin öykülerini derleyerek araştırarak Arguvan Türküleri kitabımızda yer verdik. Aşağıdaki yazıda bu öykülere ve yine bazılarının sözlerine yer verilmiştir. TM kısaltması, türkünün kitaptaki Türkü Metni dir. Çiğdem de karışmış güle nergize.

AR GÜVENLİK

000 çalışanımızla güvenlik ve huzur sağlıyoruz. İhtiyacınız olan tüm alanlarda bireysel, kurumsal ve kamusal alanlarda hizmet sağlıyoruz. Kendi elemanlarını yetiştiren Ar Güvenlik, sizlere daha kaliteli hizmet vermek için vardır. AR Güvenlik Huzur Dolu 21 Yılı Geride Bıraktı! Güvenliğin profesyonel kadrolarla ve ekipmanla sağlanması amacıyla 21 yıl önce kurulduk. Verimli ve Cebinizi koruyan bir güvenlik.

Arguz Bilgisayar Ve İnternet Hizmetleri MANİSA web tasarım web hosting domain reseller irc kurulum sunucu kurulum program arşivi manisa bilgisayar manisa web tasarım

90 0 506 287 68 20. Web tasarım projelerimizin arasına yeni giren Bodrum Efe Rent A Car kısa süreli bir çalışmanın ardından yayın hayatına girdi. Referanslarımıza girmesinden onur duyar bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi borç biliriz. Arguz Bilgisayar Ve İnternet Hizmetleri.